Zo verdien je geld met je smartphone
Zo verdien je geld met je smartphone

Zo verdien je geld met je smartphone

Vanochtend plaatste ik deze foto op Instagram. Dit pakketje ontving ik als bedankje voor de inzet van afgelopen jaar! Sinds een tijd ben ik namelijk actief op Roamler. Zo verdien ik geld met mijn smartphone. Een leuke en makkelijke manier om een extra zakcentje te verdienen. Het is zelfs mogelijk om dit te doen tijdens het doen van boodschappen.

Wat is Roamler?

Roamler is een bedrijf dat bekende, grote merken helpt. Bedrijven als bijvoorbeeld Unilever wilt graag dat hun producten altijd beschikbaar zijn en ook goed zichtbaar zijn voor de klant. Zodat jij als klant niet misgrijpt. Vaak vind je deze producten in supermarkten, winkels, restaurant en cafés.

Veel voorkomende taken:

 • Foto’s maken
 • Mystery shoppen
 • Invullen van vragenlijsten
 • Het opzetten van promotiematerialen

Je locatie, vaardigheden en ervaringsniveau bepalen welke taken er beschikbaar zijn. Hoe meer je taken je namelijk uitvoert, hoe meer ervaring.

In 5 stappen je eerste euro’s op de rekening!

 1. Download de Roamler app op je smartphone

 2. Meld je aan

  Wellicht heb je een invite code nodig om je aanmelding definitief te maken. Dit is afhankelijk van je woonplaats. Die invite codes moeten ervoor zorgen dat er niet te veel Roamlers in hetzelfde gebied zitten. Heb jij bij aanmelding toch een invite code nodig? Vaak worden ze aangeboden via bijvoorbeeld Marktplaats. Let hierbij wel op: het is de bedoeling dat deze gratis worden aangeboden!

 3. Voer enkele trainingstaken uit

  Je aanmelding is gelukt? Je kan nu meteen beginnen met het uitvoeren van enkele trainingstaken. Zo leer je precies wat de bedoeling is. Heb je deze allemaal voltooid, dan ga je door naar het volgende level.

 4. Begin direct met een betaalde taak

  Je bent nu bij het volgende level uitgekomen, er zijn nu ook betaalde taken. De meeste taken kan je de gehele dag doen. Vaak ligt het aan de openingstijden van de plek waar je de taak moet uitvoeren. Het is dus erg goed te combineren. Je kan zelf beslissen welke taken je uitvoert. Ben je gek van bijvoorbeeld mysteryshoppen, dan kies je die uit. Juist goed in het fotograferen van promoties? Prima, dan accepteer je deze taken. Na het uitvoeren van een taak wordt deze – uit eigen ervaringen – vrij snel beoordeeld. Als je taak is goedgekeurd, wordt het te verdienen bedrag direct bijgeschreven op je account.

 5. Laat je uitbetalen wanneer jij dat wilt

  Wil je jezelf uitbetalen bij elke €50? Of liever elke 1e dag van de maand? De keuze is aan jou. Uitbetalen kan via je rekeningnummer of PayPal. In 2 klikken staat het op je rekening!

 • Zo verdien je geld met je smartphone stap 3
 • Zo verdien je geld met je smartphone stap 5

Hoeveel verdien je ermee?

Natuurlijk vraag je jezelf af wat je hiermee kan verdienen. Dat ligt helemaal aan jou! Hoe actiever je bent op Roamler, hoe meer je uiteindelijk kan verdienen. Bij elke goedgekeurde taak krijg je naast geld ook een aantal punten. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard, ga je automatisch naar een volgend level. Hierdoor komen er weer nieuwe taken beschikbaar, die vaak meer ervaring eisen en daardoor een hogere vergoedingen hebben. Zo heb je taken van €1/€2/€3, maar ook van €7.50/€12,50 of soms zelfs nog meer.

Misschien heb je thuis wel een puber op de bank zitten? Die op zoek is naar een leuk bijbaantje? Of een extra zakcentje altijd goed kan gebruiken? Als hij bij de supermarkt gaat vakkenvullen, krijgt hij het minimum jeugdloon. Dat ligt tussen de €3 en €5. Roamler is dan misschien een goed betaald alternatief. Dan wordt die smartphone – die constant vastgeplakt zit aan zijn hand – nog gebruikt om geld mee te verdienen!

Wat zijn mijn ervaringen?

Zelf ben ik enthousiast over Roamler. Vandaar natuurlijk ook deze blogpost! Het is voor iedereen met een smartphone mogelijk om zich aan te melden. Je bent niet verplicht om een minimum aantal taken uit te voeren. Naast Nederland kan je ook taken in bijvoorbeeld Belgie of Duitsland uitvoeren. Kortom, ik vind het een zeer makkelijke en leuke manier om te zorgen voor extra inkomen in je vrije tijd!

2 Comments

 1. Jacqueline

  Ik doe dit nu ook een tijdje en vind wel dat je veel tijd kwijt bent voor een paar euro. En de opdracht moet heel precies uitgevoerd worden. Anders ben je 20 minuten bezig geweest voor 2 euro en dan wordt het alsnog afgekeurd. Maar heb je tijd genoeg dan is het een leuk zakcentje.

  1. D

   Bedankt voor je reactie Jacqueline! Het verschilt inderdaad erg per taak hoeveel tijd je eraan kwijt bent en welk bedrag je ervoor krijgt. Naarmate je het doet, word je er wel behendiger in. En worden de bedragen vaak ook hoger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *