Weer een echt gesprek voeren aan tafel – met dit product succes gegarandeerd
Weer een echt gesprek voeren aan tafel – met dit product succes gegarandeerd

Weer een echt gesprek voeren aan tafel – met dit product succes gegarandeerd

Ik ben er niet meer zo vaak te vinden, in fysieke winkels. Vroeger kon ik uren winkelen. Zoveel mogelijk winkels in, het werd bijna een sport. Maar dat is nu verleden tijd. Tegenwoordig ga ik alleen naar een fysieke winkel wanneer ik echt op zoek ben naar een specifiek product. Iets dat ik wil testen, wil voelen en vergelijken. Meerdere banken online bestellen om uit te proberen, vind ik dus bijvoorbeeld niet zo handig. En tijdens zo’n winkelbezoek, kwam ik iets tegen. Een product dat zorgt dat je weer een echt gesprek kan voeren aan tafel – succes gegarandeerd.

Unplug en lock your phone

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis gaat tijdens het eten, hier is er regelmatig geen goed gesprek te voeren. Veroorzaker: de telefoon. Even snel een mailtje sturen, het weer nakijken of iets opzoeken. Allemaal redenen waarom het toch écht even nodig is om die telefoon in onze handen te hebben. Met als resultaat: een gezellig en echt goed gesprek voeren aan tafel, is dan vaak niet mogelijk. Maar met Unplug, is dat verleden tijd.

Unplug
Deurtje open
Unplug casa
Telefoon(s) erin en deurtje dicht
Weer een echt gesprek voeren aan tafel - met dit product succes gegarandeerd
Sleuteltje wegtoveren en praten maar!

Deze handige mini telefoongevangenis zou zo maar eens de oplossing kunnen zijn. Alles telefoons erin, het slotje vastmaken en de sleutel verstoppen. Die handige telefoon vormt nu geen stoorzender meer voor goede gesprekken.

Ik vind het idee leuk bedacht. Zeker als je opgroeiende kinderen (pubers) hebt, kan dit zo maar eens een grappige manier zijn om ze bewuster te maken van de impact van smartphones. Daarnaast zorgt het misschien wel voor goede gesprekken aan tafel.

Maar ook als partners kom je er misschien achter dat je meer met je telefoon bezig bent dan met elkaar. Om te praten over belangrijke zaken, zoals geld! Kortom, weer een echt gesprek voeren aan tafel – succes gegarandeerd met dit product.

Informatie

Waar verkrijgbaar:
Hij is te koop bij Casa. Zelf kocht ik het in de fysieke winkel. Online – via www.casashops.com – ben ik deze nog niet tegengekomen.

Prijs:
€7,95

Afmetingen:
19 x 11 x 19,5 cm. Er zitten 8 gleuven in, waardoor je er maximaal 7 (beter is 6) telefoons tegelijk in kunt opsluiten.

Cadeautip! Zeer budgetvriendelijk. Daarnaast geschikt voor zowel jong als oud. En het zorgt er voor dat er weer ruimte ontstaat voor goede (geld)gesprekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *