Weekoverzicht van TheMoneyMindset week 4 – 2020
Weekoverzicht van TheMoneyMindset week 4 – 2020

Weekoverzicht van TheMoneyMindset week 4 – 2020

Vanaf nu verschijnt er elke week een weekoverzicht. Wat gebeurde er allemaal op TheMoneyMindset? Welke artikelen kwamen online, wat gebeurde er op social media, de reacties. Je leest het elke week hier!
Laten we meteen beginnen met het weekoverzicht van ThemoneyMindset week 4- 2020.

Het was een drukke week op de blog. Zo ben ik ontzettend druk bezig geweest met het schrijven – nouja, typen eigenlijk – van artikelen. En mét resultaat! Deze week verschenen er maar liefst 11 artikelen online.

Goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 2
Goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips – deel 2
Deze slimme marketingtrucjes gebruikt jouw supermarkt
Deze slimme marketingtrucjes gebruikt jouw supermarkt
Budget tip: action helpt kinderen met leren
Budget tip: action helpt kinderen met leren
Weer een echt gesprek voeren aan tafel - met dit product succes gegarandeerd
Weer een echt gesprek voeren aan tafel – met dit product succes gegarandeerd
Goedkoop knutselen met je peuter en kleuter
Goedkoop knutselen met je peuter en kleuter
Wat is erfbelasting nou eigenlijk?
Wat is erfbelasting nou eigenlijk?
Door deze eigenschap is mijn euro meer waard
Door deze eigenschap is mijn euro meer waard
Hoeveel-eigen-geld-nodig-voor-het-kopen-van-een-huis
Hoeveel eigen geld voor het kopen van een huis?
Ook meer salaris op jouw loonstrookje
Ook meer salaris op jouw loonstrookje
De eerste budget shoplog op TheMoneyMindset
De eerste budget shoplog op TheMoneyMindset
€80 weekboodschappen voor een gezin met bonnetjes
€80 weekboodschappen voor een gezin met bonnetjes

Maar het harde werken is niet voor niets geweest. Het aantal bezoekers is afgelopen week namelijk omhoog geschoten! Zo gaaf! Ontzettend leuk om te zien dat jullie mijn blog graag een bezoekje komen brengen.

Jullie reacties

En wat is nou leuker dan dat jullie niet alleen een bezoekje komen brengen en mijn artikelen lezen, maar óók nog eens de moeite en tijd nemen om te reageren.
Deze reacties helpen mij om TheMoneyMindset continu te verbeteren:

Audrey schreef:

“Trouwens, even een opmerking: je AVG-vinkje onder het reactievak valt altijd een beetje weinig op omdat de letters hier aan de kleine kant zijn. Ik vergeet hem regelmatig aan te klikken daardoor, best irritant (en dus een mogelijke drempel om te reageren voor anderen)”

En Ilse:

“Bij de NHG is vanaf 1 januari weer het een en ander gewijzigd”

Deze lezers deelde waardevolle inzichten en plaatste uitgebreide reacties:

Zo schreef Anja:

“Ik werk 32 uur per week, vast dienstverband, verdien net iets meer dan minimumloon. Ik heb er nog geen 10 euro netto bij. Fijn, maar ook bij dit soort maatregelen geldt, dat hoe meer je verdient, hoe meer er extra bij komt. Waarom niet een bovengrens instellen bij zo’n maatregel, boven bedrag X verandert er niets, dan kunnen de lagere inkomens wat extra erbij krijgen. Tja, ik kan de heren en dames politici wel begrijpen, want bij zo’n maatregel zouden zijzelf er ook niet op vooruit gaan, dat gaan ze natuurlijk niet doen!”

Ilse:

“Ik hou het niet bij maar ik denk EUR 175 per week. We hebben twee kinderen van 20 en 15. Man en zoon zijn echte vlees liefhebbers. Dochter en ik veel minder. Ik ga naar een fijne slager voor vlees en beleg, naar de notenboer op de markt, waar ik ook kaas koop. Boodschappen doe ik bij Plus en Jumbo. Soms bij AH. Veel dingen koop ik biologisch, zoals eieren, aardappels, groente , zuivel etc. Zoet beleg en frisdrank koop ik alleen A merken, alleen de hagelslag van AH vind ik erg lekker.

Ik let wel op aanbiedingen maar niet alleen maar. We roken en drinken niet en koken is een hobby. In het weekend doen we wel wat hapjes. Voor de kinderen is er altijd wel chips of crackers in huis. Ze drinken ook wel frisdrank en carvan cevitan. Zoon drinkt meestal water. We hebben altijd genoeg in huis. Vorig jaar ben ik gestopt met veel voorraad halen, dat is gewoon niet nodig en scheelt geld. Daarvoor moesten we wel eens wat weggooien.”

Bedankt voor al jullie lieve en opbouwende reacties. Ontzettend leuk en zeker blijven doen! Ik lees ze met erg veel plezier en probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Social media

Ook op social media gebeurde er het een en ander. Ik plaatste 13 berichten op Instagram. Er kwamen weer nieuwe volgers bij én ook daar ontving ik leuke reacties. Eentje sprong er echt:

Dat vond ik zo ontzettend lief! En ook een beetje onwerkelijk. Ik doe namelijk ook maar gewoon wat. Neem ook zeker eens een kijkje op haar blog. Ze schrijft ontzettend leuk en er is ook genoeg inspiratie te vinden over geldzaken en persoonlijke ervaringen!

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *