Post van Lego + gratis Lego magazine
Post van Lego + gratis Lego magazine

Post van Lego + gratis Lego magazine

Afgelopen week viel er een speciaal brievenbuspakketje op de deurmat. Na een lange reis helemaal vanuit Denemarken. “Is dat mijn pakketje van Lego, komt dat uit de échte Lego fabriek?” Dat was de vraag die mijn dochter meteen stelde. Ik was positief verrast door de service en afhandeling die Lego leverde. In dit artikel lees waarom wij eigenlijk post van Lego ontvingen en hoe je het Lego Magazine kan aanvragen – natuurlijk helemaal gratis!

Post van Lego

Post Lego Friends

De meiden hier zijn gek op Lego. Zoals de meeste kinderen begon het ooit met Duplo. Daar werd al fanatiek mee “gebouwd”. Totdat een van de meiden met haar verjaardag haar eerste setje Lego cadeau kreeg. Vanaf die dag lag de Duplo in een hoekje te verstoffen. Gelukkig heeft onze Duplo inmiddels een nieuwe 2 jarige eigenaar gekregen – dankzij Marktplaats natuurlijk, waar zou ik zonder zijn? Ondertussen is het niet bij dat ene setje gebleven. Elke dag wordt er mee gespeeld, vaste prik!

Popje Lego Friends

Van de kerstman had ze – natúúrlijk – ook een setje gekregen. Eentje uit de Disney reeks, compleet met koets en prinsessen. En toen kwamen we tot een vervelende ontdekking. De hoofdjes van de mooie prinsessen bleven niet zitten. Ik stond al met de lijm in de aanslag, totdat mister TheMoneyMindset met het idee kwam om dit toch even te melden aan Lego. Lang verhaal kort getypt: binnen een paar dagen lagen er 2 nieuwe prinsessen op de deurmat! Met onderstaande brief.

Brief Lego

Een topservice te noemen! Je stuurt een korte email en voordat je het weet is het opgelost! Lego is niet goedkoop. Maar de kwaliteit is wel heel erg goed. En de service – mocht er wél een keer wel een probleem zijn – is ook top! Daarnaast kijk ik altijd naar de aanbiedingen. Houdt de acties van bijvoorbeeld de Kruidvat, Makro of Bol.com in de gaten. Ook wordt er – vaak in een pakket van meerdere sets – veel Lego aangeboden op Marktplaats. De restwaarde van Lego is vrij hoog. Mocht je het zelf ooit willen verkopen, krijg je er vaak nog een mooi bedrag voor.

Gratis Lego Life Magazine

Gratis Lego magazine

En dan nu ook een leuke – en gratis tip – voor jullie: Er is een Lego Life Magazine. Daar kwam ik dus achter door het sturen van die email. In dit magazine vindt je strips, prijsvragen, puzzels, foto’s van zelfgemaakte bouwwerken, activiteiten en meer. Het is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar oud. Vier keer per jaar wordt het thuisbezorgd. En als nieuwe abonnee maak je ook nog eens kans op één van de drie cadeaubonnen t.w.v. €100 die je kan inwisselen in de Lego shop.

Heb jij ook een Lego fan in huis wonen?
Vraag dan zeker het gratis magazine aan!

Ben jij ook wel eens positief verrast door de service van een bepaald merk of product? Laat het weten in de reacties hieronder!

Dit artikel bevat zogenoemde ‘affiliate linkjes’. Dat betekent dat wanneer jij via één van de links enthousiast bent geworden en wat bestelt in deze webshops, ik een kleine commissie ontvang. Bedankt!

2 Comments

  1. Rosanne

    Jazeker! Hier ook Lego fans in huis. Maar mijn tactiek is tegenwoordig anders: ik koop bijna al het Lego via marktplaats. Scheelt ontzettend veel. Als ik een leuke set voor een leuke prijs zie, koop ik het en zet het weg in de kadootjeskast (sinterklaas en kerst verzamel ik al gedeurende het jaar 🙊). Wel vergelijk ik of de verkoopprijs aantrekkelijker is dan de nieuwprijs (of de prijs die je betaalt voor nieuw met korting…) Op marktplaats zie je ook mensen die de lego sets aanbieden voor hetzelfde bedrag als in de winkel. Kijk, dan is het niet meer leuk natuurlijk 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *