Persoonlijk Valentijnscadeau voor 1 euro
Persoonlijk Valentijnscadeau voor 1 euro

Persoonlijk Valentijnscadeau voor 1 euro

Over een paar dagen is het weer Valentijnsdag. Meestal doen wij niets speciaals op deze dag. Toch kan het wél leuk zijn om je (toekomstige) partner te verrassen. Ik vond dit creatieve, maar vooral persoonlijk Valentijnscadeau voor 1 euro. En deze leuke budgetvondsten deel ik natuurlijk weer graag!

10 persoonlijke tegoedbonnen van de Hema

Persoonlijk Valentijnscadeau voor 1 euro

Deze persoonlijke tegoedbonnen zitten per 10 verpakt. Ze zijn te vinden bij de Hema. En dat voor maar €1. Waar je (toekomstige) partner ook van houdt, dit cadeautje kan voor iedereen. Je kan namelijk zelf kiezen wat je erop schrijft. Er zijn ontzettend veel activiteiten te bedenken. Gratis of betaalde uitjes, of een mix van beide. De keuze is aan jou! En mocht je geen activiteiten kunnen bedenken, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om wat minder tegoedbonnen te geven.

Persoonlijk Valentijnscadeau voor één euro

Leuke teksten voor op de tegoedbon

See you in 3,2,1. Is je Valentijn gek op films? Dan is het misschien leuk om een keer naar de bioscoop te gaan – of thuis samen een romantisch avondje te netflixen.
Thanks a latte. Samen op een koffie- of lunchdate.
Wanna ride. Een sportief dagje op de fiets de mooiste plekjes in de buurt verkennen.
Take a shot. Ga op pad en maak de prachtigste foto’s. Heb jullie meteen een mooi aandenken!

Top tip: Elke maand mag er maar één cadeaubon worden ingewisseld. Zo verspreid je niet alleen de (eventuele) kosten, maar zorgt het elke maand ook weer voor een leuke verrassing!

Nog meer ideeën

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te bedenken. Probeer creatief te zijn door dingen op te schrijven die extra bijzonder zijn. Misschien is dat wel een ontbijtje op bed – omdat jullie dit normaal nooit doen. Of juist een extra keertje uitslapen – met kinderen is dat vaak unieker dan de Elfstedentocht schaatsen in Nederland. Nog meer inspiratie nodig?

Wat vindt jij van dit persoonlijk Valentijnscadeau voor 1 euro?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *