Goedkoper boodschappen doen met je smartphone
Goedkoper boodschappen doen met je smartphone

Goedkoper boodschappen doen met je smartphone

Als jij goedkoper boodschappen wilt doen, installeer dan de volgende apps op je smartphone:

Spotta

Wil je aan de hand van je boodschappenlijstje kijken waar je welke producten het voordeligst kan scoren? Dan is de Spotta app ideaal. In een overzicht heb je alle folders binnen handbereik. Je vindt er naast de folders van veel supermarkten, ook genoeg folders van andere winkelketens.

Plak dan ook meteen een NEE-sticker op de brievenbus. Dat scheelt je weer een stapel oud papier.

Appie

Naast de standaard bonusaanbiedingen, kan je ook persoonlijke aanbiedingen ontvangen als je je bonuskaart hebt gekoppeld. Het systeem ziet dan welke producten je geregeld gebruikt, en past daar elke week een aantal aanbiedingen op aan. Met behulp van de app kan jouw smartphone gebruikt worden als zelfscanner en is het mogelijk om te checken of een specifiek product te koop is in jouw favoriete filiaal. Verdwaal jij er soms? Als je zorgt dat je verbonden bent met het Albert Heijn Wi-Fi-netwerk, krijg je een kaart van de winkel te zien om te zorgen dat dat niet meer gebeurd!
Heb je er een hekel aan om door een supermarkt te struinen? Dan kan je nu op de bank met de app zelfs boodschappen bestellen en laten bezorgen. Het bespaart je een tripje naar de supermarkt en tijd. Afhankelijk van het tijdstip en of je specifieke producten besteld, kan de verzorging zelfs gratis zijn!

Naast deze Appie-app heeft tegenwoordig elke supermarkt zijn eigen app. De een uitgebreider dan de ander. Dus mocht je meestal naar een andere supermarkt gaan, kijk dan zeker eens of deze ook een app heeft!

Too good to go

Deze app is bedacht met het idee om voedselverspilling tegen te gaan. Maar voor echte koopjesjagers kan het ook een echte aanwinst zijn. Winkels en restaurant kunnen zich aansluiten bij deze app. Maaltijden of producten die zij normaal zouden weggooien vanwege de houdbaarheidsdatum, bieden zij in een magie box aan voor een lage prijs. Het aanbod van aanbieders is sterk afhankelijk van de regio. Een restaurant biedt natuurlijk maaltijden aan, bij een bakker of de supermarkt ontvang natuurlijk een ander aanbod. Aangezien het een magic box is, weet je van tevoren nooit wat je krijgt. Wat je wel zeker weet? Dat je een voor een zeer scherpe prijs een boel lekkers krijgt!

Scoupy

Deze gratis app biedt je verschillende voordelen.

  • Zo kan je A-merken aanschaffen met korting of zelfs gratis. En dat in 3 simpele stappen. Je koopt het product bij de supermarkt, maakt een foto van de kassabon en binnen 2 werkdagen ontvang je de cashback op jouw rekening. Daarnaast sparen voor leuke deals of voordelig boodschappenboxen scoren.
  • Daarnaast kan je door het scannen van je kassabon sparen voor korting op allerlei producten, tickets en gadgets.
  • Als laatste vind je er boodschappen- en voordeelpakketten voor een voordelige prijs.

Heeft jouw smartphone weleens geholpen om goedkoper boodschappen te doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *