De best gelezen artikelen van januari – 2020
De best gelezen artikelen van januari – 2020

De best gelezen artikelen van januari – 2020

Een nieuwe rubriek op TheMoneyMindset. De best gelezen artikelen van de afgelopen maand. Benieuwd naar de beste gelezen artikelen van januari 2020?

Een ton op de bank en een afgelost huis

Met stipt op nummer één, het artikel over mijn nieuwe gelddoel. Ik vind dat ook één van de leukste onderwerpen op andere blogs, de persoonlijke doelen en ervaringen. Zo raak ik zelf ook het meeste geïnspireerd en gemotiveerd!

€80 weekboodschappen voor een gezin met bonnetjes

Januari stond in het teken van de boodschappen bespaarreeks. Dat is in dit maandoverzicht ook goed terug te zien. Maar liefst vijf artikelen die gaan over het besparen op boodschappen, staan in de top tien. Jullie waren vooral benieuwd naar ons weekbudget, en wat we daar nou allemaal precies van kopen. 

Wat je kleuter moet weten over geld

Een van de weinige artikelen die ik heb geschreven over geld en kinderen, is erg goed gelezen. Er zullen de komende tijd dan ook meer artikelen verschijnen vol met tips en ideeën om kinderen “geldwijs” te maken. De naam van deze rubriek is vast moeilijk te raden!

Goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 1

Dat besparen op de boodschappen voor veel van jullie interessant was, is met weer een bespaar artikel vrij duidelijk. 

In 2020 ga ik 15% besparen op mijn boodschappen

Allemaal tips lezen is natuurlijk fijn, maar om te zien hoe iemand anders een doel stelt en het in praktijk brengt, is een véél betere inspiratiebron. En die mening delen jullie blijkbaar ook!

Goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 2

Iets minder verrassend, eindigt ook het tweede deel van de boodschappen bespaartips bij de meest gelezen artikelen van januari. 

Door deze eigenschap is mijn euro meer waard

Door slim om te gaan met je euro, is er veel meer uit te halen. Velen van jullie waren benieuwd naar de eigenschap die je hierbij helpt. 

Binnen 5 jaar hypotheekvrij, wij deden het

Onze grootste financiele mijlpaal deelde ik in dit artikel. Niet alleen om te laten zien hoe trots ik er zelf op ben, maar voorál om te laten zien dat er meer mogelijk is dan je zelf in eerste instantie denkt. Omdat er veel nieuwe bezoekers bij zijn gekomen – Welkom! – is dit artikel waarschijnlijk zo vaak gelezen. 

Deze slimme marketingtrucjes gebruikt jouw supermarkt

Een artikel dat een stukje van psychologie achter consumeren en koopgedrag laat zien. Leuk om te zien dat jullie daar ook benieuwd naar zijn. 

Welke doelen heb ik voor 2020

De top 10 sluiten we af met het artikel waar ik mijn doelen voor 2020 deel.

Januari op TheMoneyMindset in een notendop: besparen op boodschappen en mijn doelen voor 2020. Dat zijn de 10 best gelezen artikelen van januari.

Welke onderwerpen willen jullie graag in februari terugzien? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *