De best gelezen artikelen in 2020
De best gelezen artikelen in 2020

De best gelezen artikelen in 2020

In 2020 zijn er minder artikelen online gekomen dan gepland. Dat maakt het niet minder interessant om te zien welke artikelen nou het meest gelezen zijn. Vooral artikelen over besparen en mijn persoonlijke financiën waren in trek. Hieronder volgt de top 5 (stiekem 6) best gelezen artikelen in 2020.

1. Je studiekosten nog aftrekbaar tot 2022

Een verrassende eerste plaats is voor het artikel over de studiekosten die nog tot 2022 aftrekbaar zijn. De huidige regeling verdwijnt vanaf 2022. Zelf maak ik hier jaarlijks gebruik van, voor mij pakt dat helaas dus negatief uit. Ben je zelf van plan om binnenkort een cursus of opleiding te starten, en heb je dit artikel nog niet gelezen? Doe het dan zeker even! Want door het aanschaffen van de cursus/opleiding in 2021, kun je een behoorlijk bedrag besparen.

2. Een ton op de bank en een afgelost huis

Persoonlijke artikelen scoren altijd goed. Zeker als het over het inkomen of vermogen gaat. Dat bewijst dit artikel op plaats nummer 2. In dit artikel vertel ik meer over mijn persoonlijke situatie. Afgelopen jaar is, naast alle corona perikelen, op financieel en persoonlijk vlak veel verandert. Binnenkort volgt er dan ook een vervolg op dit artikel. Hebben we inmiddels een ton op de bank en nog steeds een afgelost huis?

3. €80 weekboodschappen voor een gezin met bonnetjes

Vaak is besparen een eenvoudige manier om te zorgen voor extra financiele ruimte. Daarnaast zie je vaak ook snel resultaat. In dit artikel laat ik zien hoe wij voor €80 weekboodschappen voor een gezin doen, met bonnetjes.

4. Mijn huishoudboekje van mei

Spieken waar anderen hun geld aan uitgeven. Een rubriek die altijd wel verrassende inzichten geeft. Blijkbaar vinden jullie dit ook erg leuk, want op nummer 4 staat mijn huishoudboekje van mei. Ik twijfel of ik hiermee in 2021 weer mee doorga, of dat ik voor een andere opzet kies.

5. Goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 1

Het besparen op boodschappen is een gewild onderwerp, want goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 1 werd vaak gelezen. Tips om te besparen zijn altijd handig.

6. Goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 2

Met bijna een gedeelde 5de plek, het artikel goedkoop boodschappen doen met deze bespaartips deel 2, sluiten we de best gelezen artikelen van 2020 af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *