Budget tip: action helpt kinderen met leren
Budget tip: action helpt kinderen met leren

Budget tip: action helpt kinderen met leren

Het is altijd weer een leuke uitdaging om zo voordelig mogelijk speelgoed te vinden voor kinderen. Vooral als ze klein zijn, veranderen interesses snel en hebben ze vaker nieuwe uitdagingen nodig. Daardoor ben je als ouders continu bezig met het zoeken hierna. Ik tipte een paar maanden terug al eerder over een soortgelijke budget tip, waarbij action kinderen helpt met leren. Er zijn – voor relatief weinig geld – verschillende soorten speelgoed te vinden met een educatief doeleinde. Toen ik weer allemaal nieuwe varianten zag liggen bij de Action, wilde ik dat natuurlijk graag met jullie delen.

Wat is er allemaal nieuw?

Het aanbod van de Action wisselt snel en is ook per winkel verschillend. Als je geluk hebt vind je misschien nog wat van het oude aanbod, waarover ik eerder dus al schreef. Hieronder zie je het aanbod wat ik afgelopen week bij een filiaal hier in de buurt aantrof.

Leren met blokken. In de varianten “Leren met cijfers” voor kinderen vanaf 7 jaar. En “leren met letters” voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor €0,99 per stuk.

Opdrachtboeken. In de 2 varianten “Leer tellen” en “Leer de letters”. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor €1,99 per stuk.

Cadeautip: naast dat dit natuurlijk erg leuk is voor je eigen kind(eren), is dit ook ideaal om cadeau te geven. Het is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook zijn er meerdere varianten en voor verschillende leeftijden. Daarnaast gaat het ook lang mee. Ook een goed idee om alvast in te slaan voor de decembermaanden of verjaardagen.

Ik leer boekjes. Verschillende varianten. Vanaf 4 jaar. Voor €1,99 per stuk.

Action mijn eerste 100 woordjes

Het spel: mijn eerste 100 woordjes. Voor kinderen vanaf 1 jaar. Met een prijs van €1,79.

Budget tip: action helpt kinderen met leren

Schrijfkaarten: leer het alfabet met uitwisbare stift. Voor kinderen vanaf 6 jaar. €3,59 per stuk.

Informatie

Waar:
Bij de action (online bestellen is hier niet mogelijk). Assortiment kan per winkel verschillen.

Prijs:
Tussen €0,99 en €3,59.

Leeftijd:
Vanaf 1 – 7 jaar

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *