Now Reading
Waarom het stil was op TheMoneyMindset

Waarom het stil was op TheMoneyMindset

waarom het stil was op TheMoneyMindset

Meer dan één maand verscheen er geen artikel online. Waarom was het stil op TheMoneyMindset? Had ik niets meer te vertellen? Is er iets ergs gebeurd? Geen van beide. Het tegendeel is juist waar. Ik heb genoeg te vertellen én er zijn genoeg dingen gebeurd. Tijd te kort is dus het korte antwoord.

Aantal belangrijke beslissingen gemaakt

Afgelopen maand(en) zijn er achter de schermen een aantal belangrijke beslissingen gemaakt. Beslissingen die van invloed zijn op ons gezin en op onze financiële situatie. Er waren een aantal zaken waar we al een tijd mee bezig waren. Uiteindelijk hebben we knopen doorgehakt en zijn we meteen aan de slag gegaan. Inmiddels zijn de eerste acties al genomen.

Wat betekent dat voor TheMoneyMindset

De komende tijd verschijnt er meer persoonlijke content. Deze beslissingen hebben namelijk een grote impact hebben op onze financiën en onze toekomstplannen wat betreft meer financiële vrijheid. En welke plek is dan beter om al deze ervaringen en afwegingen te delen dan TheMoneyMindset? Daarnaast blijft de content die jullie gewend waren natuurlijk ook weer gewoon verschijnen!

Sommige van jullie stuurden de afgelopen weken berichtjes waarom het stil was op TheMoneyMindset, en of alles wel goed ging. Dat vond ik ontzettend lief! Nogmaals bedankt daarvoor!

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

COPYRIGHT 2020 The Money mindset. ALL RIGHTS RESERVED.

Scroll To Top