Now Reading
Wat zijn mijn plannen voor TheMoneyMindset in 2020

Wat zijn mijn plannen voor TheMoneyMindset in 2020

Wat zijn de plannen voor TheMoneyMindset in 2020?

Na ontzettend lang met het idee te hebben rondgelopen, was het op 1 juli 2019 dan eindelijk zover. Mijn eerste blogpost op TheMoneyMindset kwam online. Met een kleine voorraad aan blogposts, begon ik enthousiast aan deze blog. Ondanks een gedegen voorbereiding, bleek mijn idee over de hoeveelheid blogposts per week niet haalbaar. Dat hebben jullie waarschijnlijk ook gemerkt. Naast veel werken, studeren en het runnen van een gezin kon ik niet aan mijn eigen planning voldoen. Uiteindelijk werden het nog maar enkele blogpost per maand. Maar nu 2019 voorbij is, wat zijn de plannen voor TheMoneyMindset in 2020?

Wekelijks 2 blogposts

Waar ik eerst nog fanatiek meerdere posts per week plaatste, werden er dit aan het einde van 2019 steeds minder. Ondanks dat ik deze blog puur als hobby en kennisdeling ben gestart, vind ik het wel belangrijk dat er consequent nieuwe blogposts verschijnen. In 2020 komen er dan ook wekelijks minimaal 2 blogposts online. Dit is een ondergrens, meer mag natuurlijk altijd.

Meer verdiepen in sociale media

Op dit moment ben ik nog nauwelijks actief op sociale media. Dit heeft er vooral mee te maken dat ik (nog steeds) in de opstartfase van deze blog zit. Eerst zorgen voor een goede basis. Om vervolgens mijn vindbaarheid te vergroten.

Naast persoonlijke content ook meer kwaliteit en informatieve content

Als laatste wil ik naast (meer) persoonlijke content, vooral ook meer informatieve blogposts gaan schrijven. Er zijn namelijk ontelbaar veel zaken die je tegenkomt wanneer je bezig bent met persoonlijke financiën. Meer uitleg en verdieping kan dan soms erg prettig zijn. Hier wil ik dan ook komend jaar op TheMoneyMindset aandacht aan besteden.

Het is altijd een risico om je plannen kenbaar te maken. Maar zoals voor vrijwel alles geldt in het leven; geen risico, geen kans op groei! Juist door het voor mijzelf – en voor jou – op te schrijven, blijf ik eraan herinnert. Actief bezig zijn met plannen en doelen is de eerste stap in het bereiken ervan!

Ik hoor dan ook ontzettend graag wat jij hier nog mist! Welke onderwerpen jij het liefst ziet terugkomen of welke vragen jij nog hebt!

View Comments (4)
  • Hoi, ik heb sinds een half jaar een blog en heb besloten om minimaal 2 posts per week te schrijven, eentje in het weekend en eentje op woensdag. Het is niet altijd makkelijk om een leuk en interessant stukje te schrijven, en het is dan ook altijd spannend hoeveel mensen het bekijken. Ik heb gezien dat vooral stukjes waarin ik iets vertel over mijn inkomsten en uitgaven veel gelezen wordt, en de stukken over mijn bespaarjaar 2020, het jaar waarin ik niets aan kleding ga uitgeven. Ik heb je bij mijn leestlijst gezet by the way!

    • Hi Stella, bedankt voor de uitgebreide reactie! Creatief zijn is inderdaad niet makkelijk. Wat lief dat je mij hebt toegevoegd, dankjewel! Heel veel succes met bloggen aankomend jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

COPYRIGHT 2020 The Money mindset. ALL RIGHTS RESERVED.

Scroll To Top