Now Reading
De budgettip voor leergierige kleuters!

De budgettip voor leergierige kleuters!

De budgettip kleuters

Sinds ik kinderen heb, weet ik dat je ontzettend veel geld kan uitgeven aan allerlei speelgoed. Met 2 kids in huis, ben ik dan ook altijd wel op zoek naar leuk, uitdagend, budgetvriendelijk – en het liefst ook enigszins educatief – speelgoed. Tijdens mijn zoektocht – aangezien de zolder uitpuilt van speelgoed, valt dat eigenlijk wel mee – stuitte ik op een voordelige vondst. Ik kom er tegenwoordig bijna nooit meer, maar toen ik vandaag bij de Action kwam, vond ik de budgettip voor papa’s en mama’s met leergierige kleuters!

Verschillende educatieve spellen voor (bijna) kleuters

De Action heeft op dit moment een hele serie met verschillende soorten educatieve spellen voor kinderen van 3-7 jaar oud. Een kleine opsomming van de verschillende producten:

  • Een rekenwiel, in de variant +/- sommen of x-sommen 1,29
  • Verschillende educatieve spellen ‘klein’, zoals rekenraadsels €2,94
  • Verschillende educatieve spellen ‘groot’, om bijvoorbeeld woorden te spellen €3,49
  • Diverse ‘puzzel games’, waarmee je woordjes kan vormen of klok kan leren kijken €3,99
  • Allerlei werkboekjes om te oefenen met bijvoorbeeld het alfabet, rekenen en leren schrijven €0,69

Ideaal wanneer je kind toe is aan wat uitdaging! Zoals je op de foto kan zien heb ik voor verschillende ‘puzzel games’ en werkboeken gekozen. Echter hebben ze nog veel andere soorten in deze serie . Let wel op, het aanbod bij de Action verschilt vaak per filiaal. En dan natuurlijk een mooie bijkomstigheid, de ontzettend lage prijzen! Deze variëren namelijk van €0,69 voor een werkboek tot €3,99 voor de puzzel. Kortom, ben je nog op zoek naar een budgetvriendelijk cadeautje voor jouw leergierige kleuter? Dan kan ik je zeker een bezoekje aan de Action aanraden!

Bonustip: vergelijk altijd!

Naar welk speelgoed je ook op zoek bent, vergelijk altijd eerst de prijzen voordat je een aankoop doet! Tegenwoordig heeft bijna iedereen vrijwel direct beschikking tot mobiel internet. Zorg er dan ook voor dat voordat je naar de kassa loopt om af te rekenen, je eerst even een snelle online check doet of het inderdaad wel zo’n goede aanbieding is. Dat deed ik vandaag – ondanks de extreem lage prijs ook – en toen kwam ik dit tegen. Voor sommige dingen betaal je hier maar liefst meer dan 5x zoveel! Soms kan zo’n prijscheck dus erg handig zijn.

Wat is jouw beste budgettip voor (kleuter)speelgoed?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

COPYRIGHT 2020 The Money mindset. ALL RIGHTS RESERVED.

Scroll To Top